• O familie din Bucureşti a sunat la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să ceară ajutor pentru că au fost agresaţi în propria locuinţă de un bărbat pe care l-au găzduit o perioadă, până îşi găsea unde să stea cu chirie.
  • Agresorul a distrus tot şi apoi s-a aruncat de la etajul 10.

Poliţiştii Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el şi soţia sa au fost agresaţi, în locuinţă, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, până când acesta îşi găsea o locuinţă cu chirie.

Cei doi soţi au reuşit să iasă din apartamentul lor, dar în interior a rămas agresorul, iar la sosirea echipajelor de poliţie uşa de acces era încuiată, iar din interiorul casei ieşea fum.

„S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenţia pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuinţă arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în faţa imobilului. A fost solicitată prezenţa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a negociatorilor, dar şi a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soţ şi soţie, au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În ciuda eforturilor echipajelor de intervenţie de a-l linişti pe agresor şi de a-l face să coopereze, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, s-a aruncat de la etajul 10.

El a fost preluat de echipajele de prim ajutor şi transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunţat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care urmează să stabilească toată starea de fapt.