• Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost atacat de un piton în timp ce era la toaletă
  • Şarpele, un piton reticulat, ar fi ajuns în vasul de toaletă al bărbatul prin sistemul de canalizare al blocului
  • Cel care deţine şarpele este un tânăr de 24 de ani, care are, în total, 11 şerpi non-veninoşi

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Graz, Austria, a avut parte de un şoc în timp ce folosea toaletă din propriul apartament, relatează The Independent.

După ce s-a aşezat, bărbatul a simţit „o ciupitură în zona genitală”. Când s-a întors, a văzut un şarpe de aproximativ 1,5 metri în vasul toaletei.

Şarpele, un piton reticulat, ar fi ajuns în vasul de toaletă al bărbatul prin sistemul de canalizare al blocului din Graz. Pitonul reticulat este un constrictor, original din Asia, care poate creşte până la nouă metri lungime.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Potrivit comunicatului emis de poliţie, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma atacului şarpelui.

Un expert în reptile a fost contactat de autorităţi pentru a scoate şarpele din vasul toaletei. Ulterior, şarpele a fost returnat stăpânului, o altă persoană care locuia în acelaşi complex de apartamente. Cel care deţine şarpele este un tânăr de 24 de ani, care are, în total, 11 şerpi non-veninoşi.

Pitonul reticulat, cel mai mare şarpe din lume, nu atacă în mod normal oamenii. Dieta lor consistă în mamifere de mici dimensiuni şi păsări. Chiar dacă nu sunt veninoşi, pitonii atacă atunci când se simt ameninţaţi. Un piton adult îşi poate deschide gura atât de mult încât să înghită o persoană.