• Două persoane s-au afișat în fața instanței după ce un bărbat a fost aspirat de o gaură de scurgere dintr-o piscină.
  • Incidentul a avut loc într-o vilă care găzduia un eveniment al unei companii în orașul central Karmi Yosef, la 40 km sud-est de Tel Aviv, Israel.
  • Victima a fost identificată ca fiind un angajat al companiei, în vârstă de 32 de ani.

Incidentul a avut loc într-o vilă care găzduia un eveniment al unei companii în orașul central Karmi Yosef, la 40 km sud-est de Tel Aviv, Israel, potrivit CNN.

Victima a fost identificată ca fiind un angajat al companiei, în vârstă de 32 de ani.

Un cuplu în vârstă de 60 de ani, proprietarii locației, a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin neglijență.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Imaginile filmate cu telefonul mobil arată persoane în costume de baie în interiorul și în jurul piscinei care privesc șocate cum apa se scurge într-o gaură, măturând tot ce îi apărea în cale.

Rapoartele presei spun că victima, Klil Kimhi, a căzut în groapă, care avea o adâncime de 13 metri. Ei au mai adăugat că a fost nevoie de patru ore pentru ca echipele de salvare să ajungă la el.

Un al doilea bărbat a căzut în gaură, dar a reușit să iasă, suferind răni ușoare.

Unul dintre participanții la petrecere a declarat pentru Channel 12 News din Israel că la adunare erau aproximativ 50 de persoane, în timp ce un altul a spus că în piscină erau doar șase persoane, când s-a deschis gaura de scurgere, a relatat presa israeliană, citată de CNN.

„Nivelul apei a început brusc să se retragă și o gaură s-a deschis, creând un vortex care a aspirat două persoane înăuntru”, a declarat femeia anonimă pentru Channel 12 News, citată de CNN.

The Times of Israel a citat presa locală, potrivit căreia proprietarul a construit piscina fără autorizație de construcție în locul respectiv, având probleme de infrastructură, menționează CNN.