• Un anti-vaccinist a murit în Austria, după ce ar fi participat la o petrecere în Italia, organizată pentru cei care vor să se infecteze cu coronavirus şi să obţină astfel certificatul verde.
  • Potrivit „The Independent”, bărbatul a fost raportat ca fiind mort, iar alte persoane se află la terapie intensivă după ce ar fi participat la „o petrecere coronavirus”, în încercarea de a se infecta.
  • Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a murit săptămâna trecută în Austria, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 în timpul unei astfel de petreceri în oraşul Bolzano din Tirolul de Sud, nordul Italiei.

Un anti-vaccinist a murit în Austria, după ce ar fi participat la o petrecere în Italia, organizată pentru cei care vor să se infecteze cu coronavirus şi să obţină astfel certificatul verde.

Potrivit „The Independent”, bărbatul a fost raportat ca fiind mort, iar alte persoane se află la terapie intensivă după ce ar fi participat la „o petrecere coronavirus”, în încercarea de a se infecta.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a murit săptămâna trecută în Austria, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 în timpul unei astfel de petreceri în oraşul Bolzano din Tirolul de Sud, nordul Italiei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„The New Zealand Herald” scrie că oficialii din sănătate cred că bărbatul era un anti-vaccinist care dorea să fie infectat pentru a obţine certificatul verde, care atestă vaccinarea sau vindecarea de boală, în aşa fel încât italienii să meargă la muncă, în restaurante şi să poată folosi transportul public.

Cel puţin alte trei persoane, inclusiv un copil, sunt spitalizate în nordul Italiei după ce au luat virusul la petreceri similare. Două dintre aceste persoane se află la terapie intensivă, potrivit „The New Zealand Herald”.

Până în prezent, în Italia s-au înregistrat peste 133.000 de decese asociate COVID-19.