• Un bărbat din Chile a primit din greșeală 286 de salarii în luna mai.
  • Când incidentul a ieșit la iveală, bărbatul a recunoscut greșeala din partea organizației și a fost de acord să returneze suma care i-a fost plătită în exces.
  • Pentru a recupera banii, compania a înregistrat o plângere împotriva angajatului.

Un bărbat din Chile a primit din greșeală 286 de salarii în luna mai. Când incidentul a ieșit la iveală, bărbatul a recunoscut greșeala din partea organizației și a fost de acord să returneze suma care i-a fost plătită în exces. Însă, el și-a dat demisia și a plecat cu toți banii.

Potrivit rapoartelor, bărbatul lucra la Consorcio Industrial de Alimentos sau Cial, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din Chile. Compania ar fi trebuit să-i plătească angajatului suma totală de 43.000 de rupii sau 500.000 de pesos, care era salariul său lunar, dar din greșeală i-a plătit 165.398.851 de pesos. Incidentul a ieșit la iveală atunci când conducerea și-a verificat registrele și a descoperit eroarea.

La scurt timp după incident, conducerea de la Cial a luat legătura cu angajatul, care ar fi fost de acord să viziteze banca pentru a obține rambursarea sumei. Cu toate acestea, compania nu a primit suma de bani înapoi și a încercat să îl contacteze pe bărbat pentru a știi ce s-a întâmplat. Se pare că bărbatul ar fi contactat banca câteva zile mai târziu, spunând că o va vizita în curând pentru a returna banii. Însă, pe 2 iunie, bărbatul și-a prezentat demisia.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Ulterior, au apărut mai multe rapoarte care arătau că bărbatul a dispărut. Pentru a recupera banii, compania a înregistrat o plângere împotriva angajatului.