• Un marinar căzut peste bord a supraviețuit agățându-se de o „bucată de gunoi de mare”
  • Vidam Perevertilov a petrecut 14 ore în apă după ce a căzut de pe navă în Oceanul Pacific
  • „Arăta cu vreo 20 de ani mai bătrân și foarte obosit, dar era în viață”, a declarat fiul său

Un marinar căzut peste bord a supraviețuit agățându-se de o „bucată de gunoi de mare”. Vidam Perevertilov a petrecut 14 ore în apă după ce a căzut de pe navă în Oceanul Pacific, relatează BBC.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani nu purta o vestă de salvare. După ce a căzut, bărbatul spune că a înotat către un „punct negru” la câțiva kilometri distanță, salvându-i viața. S-a dovedit a fi o geamandură de pescuit, de care s-a ținut strâns până când a ajuns echipajul de salvare.

„Arăta cu vreo 20 de ani mai bătrân și foarte obosit, dar era în viață”, a declarat fiul său.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bărbatul este inginer-șef la bordul navei „Silver Supporter”. Se pare că i s-a făcut rău după ce și-a terminat tura și s-a dus pe punte. Fiul său crede că a leșinat, întrucât bărbatul nu își amintește să fi căzut, iar nava și-a continuat drumul.

Întâmplarea s-a petrecut în jurul orei 4:00. Bărbatul s-a chinuit să stea la suprafața apei până a răsărit soarele, apoi a văzut acel punct negru spre care a înotat și care i-a salvat viața.

„Nu era ancorată la nimic, era doar o bucată de gunoi maritim”, a completat fiul bărbatului.

Șase ore i-a luat echipajului de pe navă să își dea seama că Vidam Perevertilov lipsește. În acel moment, căpitanul a întors nava și i-au aproximat poziția în baza orei la care a terminat tura.