• Un bărbat a locuit trei luni într-o secțiune securizată a aeroportului O’Hare din Chicago, de teama coronovirusului.
  • În tot acest timp, bărbatul nu a fost sesizat de angajații aeroportului.

Aditya Singh, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a baricadat vreme de trei luni într-o zonă securizată a aeroportului O’Hare din Chicago de teama coronavrisului, dar fără să fie depistat de angajați. Potrivit The Guardian, bărbatul ar fi ajuns în aeroportul O’Hare cu un zbor din Los Angeles în data de 19 octombrie și atunci a decis să rămână în această locație.

Sâmbătă, doi angajați ai United Airlines i-au cerut acestuia permisul de acces, dar Singh le-ar fi arătat acestora o insignă de identificare care a fost dată dispărută de proprietarul său, un manager al aeroportului, la data de 26 actombrie.

Acuzat de mai multe infracțiuni

Ulterior, cei doi angajați au cerut intervenția Poliției, iar Singh a fost reținut. Bărbatul a declarat că a găsit insigna pe joc și că a luat-o pentru că îi era prea frică de coronavirus și să se întoarcă acasă, în Los Angeles.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aditya Singh a fost acuzat de mai multe infracțiuni, printre care intrarea într-o zonă restricționată a aeroportului dar și furt. Procurorii au stabilit suma de 1.000 de dolari pentru cauțiunea sa, iar în cazul în care o va achita îi va fi și interzis accesul pe aeroport.