Un bărbat care are un copil în brațe amenință că se aruncă de pe un bloc din Capitală

Bloc în construcție Sursa foto: Mediafax Foto
  • Copilul din brațele bărbatului are 4 ani
  • Bărbatul ar fi supărat din cauza divorțului
  • Poliția, pompierii și un echipaj de negociatori se află la fața locului

UPDATE 12.40 Bărbatul a fost dus la Poliție. Copilul, în siguranță cu mama

Bărbatul de 32 de ani care amenința că se aruncă de pe un bloc din Sectorul 6 al Capitalei a fost dus la secția de Poliție, iar copilul de 4 ani a fost preluat în siguranță și este împreună cu mama, anunță Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat că apelul privind situația din Sectorul 6, unde un bărbat amenința că se aruncă de la etajul 8, având copilul în vârstă de 4 ani în brațe, a venit în jurul orei 11.00.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști ai Secției 25 Poliție și salvatori din cadrul ISUBIF. A fost solicitat sprijinul negociatorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, care au ajuns la adresă în cel mai scurt timp. Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani și l-au determinat să renunțe la gest”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

Copilul a fost preluat în siguranță și se află împreună cu mama sa, fiind evaluat medical.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție și au fost declanșate cercetări.

În prezent se analizează situația și urmează să fie dispuse măsuri legale.

În cadrul acțiunii am beneficiat și de suportul Serviciul Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat cu un copil de 4 ani în brațe amenință că se aruncă în gol de la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 6, al Capitalei, fiind supărat din cauza divorțului. Echipa de negociatori, polițiști și pompieri sunt la fața locului.

Incindentul are loc pe strada Topolovăț, din Sectorul 6 al Capitalei, unde un bărbat cu un copil în brațe amenință că se aruncă de la etajul 8, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul echipei de intervenție.

Poliția, pompierii și un echipaj de negocitori se află la fața locului.

Primele informații sunt că bărbatul este în proces de divorț, iar soția sa are un ordin de protecție.

La ora transmiterii știrii, echipa de negociatori l-a convins pe bărbat să intre în apartament.