• Un bărbat care se plimba cu trotineta prin centrul Capitalei și ataca femei pe stradă a stârnit panică în București.
  • Bărbatul ar fi lovit două victime în timp ce se plimba cu trotineta. Potrivit martorilor, acesta le-a înțepat cu un ac. Primul eveniment s-a întâmplat pe Calea Victoriei, iar al doilea, pe bulevardul I.C. Brătianu. O a treia victimă se pare că ar fi fost chiar fata Clejanilor.
  • Ulterior, datorită camerelor de supraveghere din trafic, se pare că poliția au putu afla cine este agresorul.

Un bărbat este căutat de poliție de miercuri seară, după ce ar fi atacat o minoră în vârstă de 17 ani și o femeie în vârstă de 30 de ani, potrivit Ziare.com.

Bărbatul le-ar fi lovit pe cele două victime în timp ce se plimba cu trotineta. Potrivit celor prezenți la fața locului, acesta le-a înțepat cu un ac. Primul eveniment s-a întâmplat pe Calea Victoriei, iar al doilea, pe bulevardul I.C. Brătianu.

Tânăra de 30 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar, pentru că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

O a treia victimă a atacatorului din Capitală a fost chiar Margherita de la Clejani. Aceasta a fost dusă la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Fata Clejanilor a refuzat să rămână internată, motivând că rana se ppate vindeca și de acasă.

Datorită camerelor de supraveghere din oraș, polițiștii au putut afla cum arată atacatorul.

Bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov, anunță reprezentanții Poliției.

El a fost dus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte  violențe.