• Un bărbat beat a căzut pe geam de la etajul I
  • Acesta încerca să mângâie o pisică ce se afla pe pe pervazul geamului de la bucătărie
  • În urma căzăturii bărbatul a suferit un traumatism cranio – cerebral și un traumatism toracic

Un bărbat beat a căzut pe geam de la etajul I, în timp ce încerca să mângâie o pisică ce se afla pe pe pervazul geamului de la bucătărie. Autoritățile din Suceava au primit infromațiile în uruma unui apel la 112, făcut de soția acestuia, anunță Ziarul de Suceava.

Potrivit informațiilor date de poliția din Suceava, la momentul accidentului, în apartamentul din cartierul Obcini se aflau trei persoane, bărbatul împreună cu soția sa și o prietenă a acesteia. De asemenea, la fața locului se afla și un echipaj de ambulanță i-a oferit bărbatului primul ajutor.

Martorii oculari au declarat polițiștilor că bărbatul, pe fondul stării de ebrietate, în timp ce s-a întins după pisica sa care se afla pe pervazul geamului de la bucătărie s-a dezechilibrat și a căzut.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

În urma consultației oferite de echipajul de ambulațnă aflat la fața locului, în urma căzăturii, bărbatul a suferit un traumatism cranio – cerebral și un traumatism toracic.

Poliția din Suceava a întocmit, în acest caz, un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.