• Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator din subsolul unui bar dezafectat din Londra.
  • Cadavrul unui bărbat care a fost găsit într-un congelator în octombrie anul trecut „s-ar putea să fi fost acolo de mai mulți ani”, a declarat poliția.
  • Cadavrul lui Roy Bigg, care a dispărut în februarie 2012, a fost găsit de niște muncitori în congelatorul unui pub dezafectat din Newham pe 21 octombrie 2021.

Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator din subsolul unui bar dezafectat din Londra.

Cadavrul unui bărbat care a fost găsit într-un congelator în octombrie anul trecut „s-ar putea să fi fost acolo de mai mulți ani”, a declarat poliția.

Cadavrul lui Roy Bigg, care a dispărut în februarie 2012, a fost găsit de niște muncitori în congelatorul unui pub dezafectat din Newham pe 21 octombrie 2021.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pubul, situat pe Romford Road, Forest Gate, era cunoscut anterior sub numele de Simpson’s Wine Bar.

Ofițerii de poliție metropolitană care lucrează la acest caz au lansat un apel pentru informații despre Roy, despre care se crede că avea în jur de 70 de ani când a murit.

Identificarea cadavrului a fost făcută acum, în baza fișelor dentare.

Roy Bigg a fost dat dispărut la începutul anului 2012. „Vrem să vorbim cu oamenii care l-au cunoscut și sperăm că aceștia ne vor ajuta să stabilim ce stil de viață avea, obiceiurile lui și, mai ales, când a fost văzut ultima dată. Dacă l-ați cunoscut pe Roy, vă rugăm să ne contactați. Orice informație poate avea o semnificație reală în anchetă”, a declarat inspector Kelly Allen, de la Poliția Metropolitană. Ea a mai spus că anchetatorii suspectează că trupul bărbatului, care avea 67 de ani atunci când a dispărut, a stat în congelator „câțiva ani”.

Examinarea post-mortem nu a putut stabili o cauză a decesului.