• Un bărbat din Franța, șofer de tir, care vorbește nativ limba franceză, a picat un test de limbă pentru imigranții din Quebec, Canada.
  • Bărbatul a fost șocat atunci când a aflat rezultatul testului.
  • Acesta le-a propus autorităților să dezvolte teste de limbă cu un grad de dificultate mai scăzut, iar oficialii au luat în considerare să adapteze testele pentru micii comercianți și negustori.
  • Bărbatul a trecut testul a doua oară, însă presa nu l-a iertat pentru primul rezultat șocant.

După ce un francez a picat testul oficial pentru limba franceză implementat de Canada pentru imigranți, oficialii au spus că vor lua măsuri și vor adapta testul pentru micii comercianți și pentru negustori, relatează CTV News.

Este vorba despre Yohan Flaman, un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a rămas pur și simplu uimit atunci când a aflat că a picat testul.

Yohan este șofer de tir și atunci când a susținut testul credea că rezultatul va fi unul bun, crezând că noțiunile pe care le cunoaște îi vor satisface pe oficiali, limba franceză fiind limba lui maternă, relatează The Guardian.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Totuși, odată cu primirea rezultatele, Yohan a fost șocat.

„Chiar nu este grozav să fii francez și să pici un test ca acesta”, a spus bărbatul.

Yohan le-a sugerat autorităților să analizeze testele și poate în viitor acestea să fie ceva mai ușoare. Bărbatul spune că unele întrebări ar fi indus pe oricine în eroare.

„Nu pot înțelege cum un mexican, sau cineva care vine din Mexic și care nu a vorbit niciodată în viața lui franceză, ar putea să treacă testul acesta”, a mai spus Yohan Flaman.

Totuși, Yohan nu s-a lăsat și a dat testul și a doua oară. Al doilea rezultat a fost unul bun, însă presa nu l-a iertat pentru primul test picat, iar cazul lui a fost expus în presa canadiană, dar și în alte publicații internaționale.