Un bărbat de 67 de ani din județul Sălaj care a plecat la cules de ciuperci într-o pădure, dat dispărut de familie, a fost găsit după ce a stat mai bine de șapte ore într-un copac, de frica unui urs, relatează ziaruldesalaj.ro.

Bărbatul a plecat la cules ciuperci miercuri, în zona localității Rona, în jurul prânzului, iar după șase ore a dat nas în nas cu ursul. De frică, acesta s-a urcat într-un copac și până n-au ajuns la el echipele de salvatori, în jurul orei 1:30, nu a mai coborât de acolo.

Dispariția sa a fost semnalată la 112 de către fiul bărbatului, după ce l-a sunat și nu a răspuns.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Poliţişti, jandarmi, pompieri, personal silvic şi voluntari din Jibou l-au căutat în pădurea din zona localităţii Rona.

Bărbatul a fost identificat de către una dintre echipele de căutare, în pădure, în zona bazinelor de apă, urcat într-un copac, la ora 1:26

După ce a coborât, bărbatul a relatat echipelor de căutare faptul că, în timp ce căuta ciuperci, în jurul orei 18:00, a văzut un urs şi, de frică, s-a urcat într-un copac, unde a rămas până a auzit strigătele echipelor de căutare.

Persoana în cauză a fost evaluată medical de către un echipaj de ambulanță, constatându-se că nu a suferit leziuni și s-a întors acasă.