Un bărbat din Grecia a primit închisoare cu suspendare după ce a intrat pe furiș în casele vecinilor pentru a le mirosi pantofii. Acesta a fost trimis la terapie

Un judecător din nordul Greciei a decis joi să îi aplice unui bărbat o pedeapsă de o lună de închisoare cu suspendare pentru că și-a deranjat vecinii intrând pe furiș în proprietățile lor pentru a le mirosi pantofii, informează Kathimerini.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a declarat instanței din Salonic că nu își poate explica acest comportament, care i-a adus o mare jenă. El a subliniat că nu a avut intenția de a încălca legea sau de a face rău cuiva, iar vecinii au confirmat că nu a fost niciodată agresiv în timpul vizitelor sale nocturne.

Bărbatul a fost arestat în dimineața zilei de 8 octombrie în orașul Sindos, la aproximativ 15 kilometri vest de Salonic, după ce un vecin l-a surprins în curtea sa, mirosind pantofii lăsați la aer. Instanța a aflat că au fost raportate cel puțin trei incidente similare în ultimele șase luni, în ciuda apelurilor vecinilor de a-l opri. Bărbatul va fi obligat să participe la ședințe de terapie.

Exit mobile version