Un bărbat din Oslo a fost găsit mort în apartamentul său. Polițiștii cred că acesta a decedat cu 9 ani în urmă

Sursa Foto: HEPTA
  • Un bărbat care a murit în apartamentul său din Oslo a fost descoperit de un administrator după 9 ani, potrivit autorităţilor norvegiene.
  • Bărbatul decedat a fost găsit atunci când administratorul le-a cerut poliţiştilor să deschidă apartamentul pentru a putea efectua lucrări de întreţinere.

Poliţia crede că bărbatul a murit în aprilie 2011, semnele care arată acest lucru fiind o cutie de lapte şi o scrisoare care au fost găsite în apartamentul său. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale, potrivit The Guardian.

Pensia sa a fost întreruptă în anul 2018, când Administraţia Norvegiană pentru Muncă şi Asistenţă Socială (NAV) nu a putut lua legătura cu el, dar facturile sale au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

Inspectorul de poliţie din Oslo, Grete Lien Metlid, a declarat că ea şi colegii ei au analizat atent situaţia bărbatului de a nu fi găsit de nimeni în toţi cei 9 ani: „Acesta este un caz special şi ne-a făcut să ne punem întrebări despre cum s-ar putea întâmpla. Pe baza imaginii pe care o avem, el a fost evident o persoană care a ales să aibă puţin contact cu ceilalţi”.