• Un bărbat din Smolensk protestează în fiecare zi cu pancarta  „Nu războiului”.
  • Unii trecători îl susțin, alții strigă la el, alții îl bat.
  • El a fost spitalizat de 2 ori până acum, dar nu renunță.

Un bărbat din Rusia nu a mai putut suporta manipularea în masă și s-a hotărât să deschidă el ochii lumii. De când a început războiul el stă cu o pancartă pe stradă și este dispus să înmpărtășescă adevărul cu oricine.

„Nu pot să accept ce îmi spun, că sunt naziști în Ucraina. Ucraina, victoria ta este victoria noastră. Victoria este dreaptă, dragă Rusia, spune bărbatul din Smolensk, Rusia. Unii se opresc să vorbească cu el și sunt uimiți de curajul lui. Asta pentru că nu mulți ruși ar îndrăzni să îl sfideze pe Putin.

„Îl susțin foarte mult, este foarte curajos, să iasă în fiecare zi pe stradă așa pentru că în țara noastră,
societatea este foarte speriată și confuză acum. Vin aici mereu după antrenament și l-am văzut stând mereu acolo, din prima zi. Dă dovadă de respect, notează un trecator.

De cele mai multe ori lumea se uită urât la el, îi ditrug pancarta pe care scrie „Nu războiului,
dar și mai grav este când recurg la violență. Totul pentru iubirea față de liderul lor. Bărbatul a fost spitalizat de 2 ori până acum, însă nici ura nici violența, nu-l opresc.

„Acesta este posterul meu de rezervă, pe primul l-au distrus, nu am nimic altceva cu mine, adaugă bărbatul. „Cred că acest băiat este plătit pentru a își spune opinia lui. Este foarte enervant mai precizează un trecător.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE