Un bărbat din Spania și-a omorât și mâncat mama. Și-a hrănit și câinele cu bucăți din corpul ei

Un bărbat care este prins de poliție după ce a primit 15 ani de închisoare. Acesta s-a hrănit din bucățile corpului ei timp de două săptămâni. Sursa Foto: Twitter / GIDI9JA
  • Un bărbat din Spania și-a omorât mama și apoi a dezmembrat-o.
  • Acesta s-a hrănit din bucățile corpului ei timp de două săptămâni.
  • A primit 15 ani de închisoare după ce tribunalul i-a refuzat argumentul, cum că ar fi experimentat un episod psihotic.

Un bărbat din Spania a primit 15 ani de închisoare după ce și-a omorât și mâncat mama, relatează BBC.

Alberto Sánchez Gómez are acum 28 de ani și a fost arestat în 2019 după ce polițiștii au găsit părți dintr-un corp uman în zona casei mamei sale. Unele bucăți de corp erau puse în cutii de plastic.

Tribunalul care a judecat cazul nu a fost de acord cu argumentul bărbatului: acesta ar fi spus că ar fi avut loc un episod psihotic.

Poliția a ajuns la fața locului, în estul Madridului, în februarie 2019, după ce un prieten le-ar fi spus că își face griji pentru starea de sănătate a Maríei Soledad Gómez, care avea 60 de ani.

În timpul procesului, tribunalul a aflat că bărbatul care și-a omorât și mâncat mama avea 26 de ani când a făcut asta. A strangulat-o și apoi a tăiat bucăți din corpul ei, din care s-a hrănit de-a lungul a două săptămâni. Cu unele din bucăți din corpul mamei sale și-a hrănit și câinele.