Un bărbat din Suceava a mâncat la restaurant, apoi a sunat la poliție să reclame că e deschis după ora 23:00. De ce a fost amendat

Un bărbat din Suceava a mâncat la restaurant, apoi a sunat la poliție să reclame că e deschis după ora 23:00. De ce a fost amendat Sursa Foto: Mediafax / Andreea Alexandru
  • Un restaurant din Suceava era deschis după ora 23:00, în noaptea de 30 ianuarie.
  • Restaurantul se afla vizavi de sediul IPJ Suceava.
  • Un bărbat care a mâncat în restaurant a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că restaurantul nu respectă măsurile de siguranță COVID.
  • Atât administratorul localului, cât și bărbatul au fost amendați, iar restaurantul a fost evacuat.

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 în noaptea de 30 ianuarie pentru a le spune polițiștilor că un restaurant este deschis, relatează Obiectiv de Suceava.

Bărbatul a făcut sesizare privind nerespectarea măsurilor de siguranță COVID-19, apoi a le-a spus polițiștilor că a fost și el în restaurant drept client.

Suceveanul a făcut consumație într-un restaurant deschis la ora 1 noaptea, apoi a sunat la 112 pentru a sesiza că localul nu respectă măsurile de siguranță.

Polițiștii au observat că în local mai erau clienți și personal al restaurantului. Administratorul localului a fost amendat cu 1000 de lei, iar suceveanul cu 500 de lei.

Toate persoanele din restaurant au fost evacuate.