Un bărbat fără permis și cu o alcoolemie record a provocat un accident spectaculos pe Autostrada Soarelui

Sursă foto: Profimedia
  • Un bărbat care circula cu alcoolemie record a pierdut controlul volanului, pe Autostrada Soarelui
  • A trecut prin balizajul ce separă sensurile, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat.
  • Prima analiză de sânge a arătat o alcoolemie de 3,15 mg./litru

Bărbatul beat şi fără permis s-a răsturnat, pe A2, într-o zonă unde traficul este restricţionat pe o singură cale de mers.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că bărbatul ar fi condus maşina băut şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, trecând prin balizajul ce separă sensurile de mers, după care ar fi pătruns pe contrasens, unde s-ar fi răsturnat şi ar fi rămas imobilizat pe banda de decelerare.

„Conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice. În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieşit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieşit o alcoolemie de 2.97 mg/l”, spun poliţiştii.

În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere.

În maşină se mai aflau trei persoane, care nu au suferit răni. Balizajul a fost distrus pe o porţiune de aproximativ 50 de metri.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar luni Judecătoria Lehliu-Gară a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.