• În nordul Australiei, un bărbat a scăpat ca prin minune din fălcile unui crocodil.
  • Reptila îl mușcase de cap, dar bărbatul a reușit să desprindă cu mâinile goale fălcile crocodilului.
  • El a fost transportat la spital cu „răni ușoare”.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost la un pas de moarte. Acesta a supraviețuit atacului unui crocodil, în nordul Australiei, după ce a reușit să desprindă cu mâinile goale fălcile reptilei care îl mușcase de cap, potrivt CNN.

Bărbatul înota în lacul Placid din Queensland, iar la un moment dat a fost atacat de un crocodil de apă sărată. Acesta le-a spus medicilor că reptila avea între 1,5 și 2 metri lungime.

După ce a fost atacat, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar cu „răni ușoare”, fapt ce i-a surprins pe midici după ce au auzit ce i s-a întâmplat australianului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bărbatul era „foarte, foarte calm” după atac

Unul dintre medici a declarat că bărbatul era „foarte, foarte calm”, după ce a fost mușcat de crocodil. „Ne-a spus că un crocodil l-a mușcat de cap și că, încercând să se elibereze, și-a băgat mâinile în gura reptilei pentru a-i desface fălcile. În timp ce încerca să-și scoată mâinile, fălcile crocodilului i s-au închis peste degete”, a declarat Paul Sweeney, medicul de pe ambulanță.

Același medic le-a transmis reporterilor că bărbatul înotase în lac de trei ori pe săptămână în ultimii opt ani și crede că acesta s-ar putea aventura din nou în apele lacului. „Lacul Placid și regiunea Cairns sunt zone cunoscute pentru faptul că găzduiesc crocodili”, au anunțat autoritățile.