• Un bărbat și-a dat foc duminică în centrul Moscovei
  • Acesta s-a stropit cu un lichid inflamabil
  • Incidentul a avut loc în timp ce mii de oameni erau adunați la protestele din Moscova
  • Până acum, au fost reținute peste 4.500 de persoane

Un bărbat și-a dat foc duminică în centrul Moscovei, după ce s-a stropit cu un lichid inflamabil. Acesta a fost dus la spital. Incidentul a avut loc în timp ce mii de oameni erau adunați în Moscova pentru a cere eliberarea lui Alexei Navalny.

Ofițerii și trecătorii au stins focul în câteva momente, a declarat poliția din Moscova, conform Reuters. Polițiștii au spus că motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest par personale.

Incidentul a avut loc în timp ce mii de oameni erau adunați în Moscova și alte zeci de orașe din Rusia pentru a cere eliberarea lui Alexei Navalny.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Duminică, în urma protestelor din Rusia au fost reținute peste 4.500 de persoane. Într-o impresionantă desfășurare de forțe, Poliția a blocat Moscova, închizând mai multe străzi și stațiile de metrou.

Navalny, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat pe 17 ianuarie după ce s-a întors la Moscova din Germania, unde se recuperase după ce ar fi fost otrăvit. El îl acuza pe președintele Vladimir Putin că a ordonat uciderea sa, aspect negat de Kremlin.

Întoarcerea sa la Moscova și cel de-al doilea weekend consecutiv de proteste reprezintă o provocare pentru Putin, care a dominat peisajul politic rus de peste două decenii.