• Un avion de marfă a căzut în oceanul Pacific, în apropiere de Hawaii.
  • În avionul Boeing 737 se aflau doar cei doi piloți ai cursei.
  • Unul dintre piloți se ținea de o parte a avionului când a fost găsit.

Un avion de marfă a aterizat de urgență în Oceanul Pacific, în largul coastei din Hawaii. Ambele persoane aflate la bord au fost salvate. Piloții anunțaseră că au probleme la motor și au încercat să se întoarcă la Honolulu, dar au fost obligați să aterizeze cu Boeing-ul 737 în ocean.

Jai Cunningham, reprezentant al Departamentului Transporturi din Hawaii, spune că salvatorii au văzut mulțimea de resturi și doi oameni în apă în jurul orei 2:30.

„Un pilot a fost transportat cu avionul de către Garda de Coastă SUA la Queens Medical Center. Celălalt pilot a fost pus pe barca de salvare și adus înapoi aici la Lagoon Drive la stația de pompieri numărul 2”, a declarat Jai Cunningham, de la Departamentul Transporturilor din Hawaii.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Subofițerul pazei de coastă a Statelor Unite, Matthew West, spune că unul dintre piloți se ținea de o bucată a avionului când a fost găsit.

„Centrul mixt de coordonare a salvării din Honolulu a primit apelul la aproximativ 1:40 dimineața, ora standard Hawaii, iar operațiunea generală a fost finalizată practic la 4:00 dimineața, atunci când ambii pasageri din avion au fost aduși pe uscat”, a spus Matthew West, subofițer al Pazei de Coastă.