• Un camion care transporta 70 de stupi de albine a fost lovit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un tren de călători la o trecere la nivel cu calea ferată
  • Șoferul camionului, un bărbat de 51 de ani din Râmnicu-Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ
  • Șoferul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile

Un camion care transporta 70 de stupi de albine a fost lovit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un tren de călători la o trecere la nivel cu calea ferată din orașul Piatra-Olt, județul Olt.

Potrivit IPJ Olt, accidentul a avut loc pe DN 64 pe raza orașului Piatra-Olt.

La trecerea la nivel cu calea ferată Piatra-Olt – Slatina, un camion a fost lovit de un tren Regio, în care se aflau doi călători, care circula din direcția Piatra-Olt către Slatina.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu au fost înregistrate victime. Șoferul camionului, un bărbat de 51 de ani din Râmnicu-Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Circulația rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfășoară pe un singur sens, au informat polițiștii.

Angajații ISU Olt au intervenit cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare pentru îndepărtarea celor peste 70 de stupi de albine. În sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.