• Jeremy Rimbaud este supranumit canibalul din Pirinei.
  • El a ucis un bărbat de 90 ani înainte de a-i mânca limba și inima.
  • Bărbatul a fost diagnosticat de stres post-traumatic și schizofrenie.

Un canibal a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Toulouse. În 2013, un fost soldat a ucis un bărbat de 90 de ani înainte de a-i mânca limba și inima. Trei ani mai târziu, acesta a fost diagnosticat ca fiind iresponsabil din punct de vedere penal, suferind de stres post-traumatic și schizofrenie, și a fost internat într-un centru psihiatric.

Jeremy Rimbaud, supranumit „canibalul din Pirinei”, condamnat pentru că a ucis și apoi a mâncat inima și limba unui bărbat în 2013, a evadat miercuri din spitalul de psihiatrie în care era internat, confirmând o informație a Dépêche du Midi. El a fost arestat câteva ore mai târziu după ce a agresat o femeie în vârstă.

Potrivit informațiilor noastre, victima, în vârstă de 72 de ani, își plimba câinele în apropierea casei sale miercuri seara, cu puțin înainte de ora 22.00, când a fost atacată. Rimbaud a bătut-o cu un baston până când un vecin, alertat de țipete, a intervenit.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Canibalul din Pirinei” s-a refugiat apoi în scara unei case din apropiere. Înconjurat de mai mulți vecini, atacatorul a făcut remarci incoerente, evocând „iadul” pentru a-și justifica gestul. După ce a fost avertizat, poliția l-a arestat în cele din urmă și l-a plasat în arest. Poliția și-a dat seama rapid că era vorba de bărbatul care evadase din spitalul de psihiatrie mai devreme în cursul zilei.

Victima a fost grav rănită, dar conștientă și a fost transportată de urgență la spital. Ea are răni la nivelul craniului și o fractură la antebraț. Jérémy Rimbaud, numit și canibal, a fost dus înapoi la un spital de psihiatrie, deoarece starea sa nu era compatibilă cu custodia poliției.