Un cântăreț suedez a fost împușcat în sudul orașului Stockholm. Bărbatul a murit pe loc

Sursa Foto: Profimedia
  • Rapperul a fost atins de mai multe gloanţe şi a murit pe loc, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ola Osterling, agenţiei de presă suedeză TT. Poliţia caută cel puţin doi suspecţi care l-ar fi împuşcat pe rapper.
  • Motivul împuşcării rămâne neclar, dar ziarul suedez Aftonbladet a raportat că tânărul a primit recent mai multe ameninţări.
  • Potrivit postului public suedez SVT, împuşcătura ar fi legată de lupta dintre bandele criminale.

Rapperul suedez Einar, în vârstă de 19 ani, premiat, a fost împuşcat în sudul Stockholmului, într-un incident care, potrivit presei locale, ar putea fi legat de bande.

Rapperul a fost atins de mai multe gloanţe şi a murit pe loc, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ola Osterling, agenţiei de presă suedeză TT. Poliţia caută cel puţin doi suspecţi care l-ar fi împuşcat pe rapper.

Motivul împuşcării rămâne neclar, dar ziarul suedez Aftonbladet a raportat că tânărul a primit recent mai multe ameninţări.

Potrivit postului public suedez SVT, împuşcătura ar fi legată de lupta dintre bandele criminale.

Einar, al cărui nume real este Nils Gronberg, s-a născut la Stockholm şi a devenit faimos la vârsta de 16 ani, când piesa sa „Katten i trakten” de pe albumul său de debut „Forsta klass”, care a ajuns în topurile suedeze în 2019. El a primit premiul Song, premiul anului 2019 şi premiul pentru începătorul anului, un an mai târziu.