• Un cerșetor a produs o sumă mare de bani printr-o metodă surprinzătoare.
  • S-a îmbrăcat în haine de măicuță, fapt ce le-a stârnit mila oamenilor.
  • Polițiștii locali l-au prins în zona unei biserici din București.

Un cerșetor a fost prins, vineri, de polițiștii locali în preajma bisericii Sf. Anton din centrul Capitalei. Bărbatul era îmbrăcat în haine de măicuță, iar această strategie i-a adus suma de 800 de lei din cerșit până la momentul în care a fost descoperit de polițiști.

Falsa măicuță a apelat la mila publică mimând că nu avea o mână, dar pe care o ținea bine ascunsă, pe sub haine, pe lângă corp.

„Masca de protecţie îi acoperă aproape toată faţa. Oftează şi cere bani enoriaşilor din biserică. ‘Bogdaproste, e pentru mânăstire’, suspină călugărița. Apoi, cu pași repezi, se îndreaptă spre ieșire. Ca să nu creeze suspiciuni, măicuța se oprește câteva clipe pe scările lăcașului de cult și, în semn de mulțumire pentru mila primită, începe să-i miruiască pe credincioși”, povestesc polițiștii locali pe Facebook.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Din nouă fără o mână, dar o altă poveste

Dus la o secție de poliție, oamenii legii au constatat că cerșetorul în vârstă de 27 de ani nu este la prima abatere de acest gen. În trecut, acesta s-a deghizat tot în femeie, şi era îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roșie, ca sângele, ceea ce reprezenta faptul că pierduse recent un braț. Atunci, acționase în zona Parcului Cișmigiu.