• Declic organizează un protest cu 100 de persoane în fața Romexpo.
  • Mesajul Declic: După ce împărțiți ciolanul, desființați SIIJ.
  • Antreprenor: Mă deranjează că la ei se poate!

Ai carnet, ai parte! Așa se zice mai nou. Iar carnetul e musai să fie de membru al PNL. Acest document îți dă cale liberă la manifestarea cu 5.000 de persoane de la Romexpo. Guest star, Klaus Iohannis.

Înăuntru, mii de persoane, afară doar câteva sute. Că așa se întâmplă când ești la putere. La poarta congresului PNL, Declic aduce un ciolan uriaș ca să-l bage în ochii liberalilor. Îți explică reprezentantul Declic, Cătălina Hopârteanu: „Vom duce, sâmbătă dimineață un ciolan de mari dimensiuni, înalt de 2,5 metri, cu mesajul: după ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială, ca să fie văzut de Klaus Iohannis, care și-a anunțat participarea. În ultima vreme, din cauza luptei pentru putere din PNL, liberalii parcă au uitat de angajamentele asumate în programul de guvernare. Sperăm ca numărul de infectări să nu crească în urma acestui congres și să nu ne trezim cu spitalele pline”.

E sau nu dublă măsură. Antreprenorii sunt deranjați. Uite ce spune Ninel Dănilă, proprietar de restaurante.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Mă deranjează, în plan personal, lucrul acesta că acolo se poate, iar acolo unde noi avem săli de evenimente, nu putem să funcționăm decât cu până la 200 de persoane. Că fac ei congres, asta nu mă mai miră deloc.Ei pot face o grămadă de lucruri în interiorul Parlamentului, se pot întâmpla tot felul de lucruri, iar noi stăm acum să căutăm telefoane android ca să putem să avem aplicația (n.r. de verificare certificate verde)”, a declarat Ninel Dănilă.