Un copil a fost înjunghiat în parcarea unui mall din România, într-o altercație cu 20 de persoane

  • Conflictul între cel puțin 20 de persoane a izbucnit luni, cu puțin după ora 14.00, în parcarea unui mall situat la ieșirea din orașul Sibiu.
  • La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.
  • Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt duse, la această oră, la audieri.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat, luni, într-un scandal izbucnit între cel puțin 20 de persoane, în parcarea mall-ului de la ieșirea din orașul Sibiu.

Conflictul între cel puțin 20 de persoane a izbucnit luni, cu puțin după ora 14.00, în parcarea unui mall situat la ieșirea din orașul Sibiu.

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.

„Din primele date și informații de la fața locului se pare că în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt duse, la această oră, la audieri.

Cercetările continuă.