• Un copil de doi ani a fost dat dispărut în Italia și a fost găsit de un reporter trimis să relateze de la fața locului
  • Băiatul s-a trezit în mijlocul nopții și a ieșit din casă
  • Copilul a fost dus la spital și se află într-o stare bună de sănătate

Un copil din Italia, dispărut de acasă, a fost găsit de un reporter trimis să relateze dispariția acestuia. El a fost găsit la câțiva kilometri de casă. Băiețelul fusese văzut ultima dată în dormitorul său luni seara și a fost raportat dispărut de părinți a doua zi.

O echipă de căutare formată din aproximativ 1.000 de persoane – polițiști, pompieri și salvatori alpini, inclusiv un elicopter – s-au alăturat căutării copilului după ce a fost dat dispărut în Palazzuolo sul Senio, lângă Florența, potrivit unei declarații a primarului localității, citată de BBC.

Jurnalistul Giuseppe Di Tommaso a auzit zgomote care veneau dintr-un defileu de la marginea drumului, în timp ce se îndrepta spre casa părinților copilului. El a anunțat poliția, iar comandantul unității locale de carabinieri fost coborât 25 de metri până la baza defileului.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Am auzit zgomote care păreau să fie plânsete și mă așteptam să găsesc un animal”, a povestit Danilo Ciccarelli într-o conferință de presă. În schimb, Ciccarelli a găsit copilul dispărut, care plângea după mama lui.

Copilul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că era în stare bună de sănătate. Se crede că băiețelul s-a trezit în mijlocul nopții și a ieșit din casa părinților.