• O bunică din Focșani a fost închisă pe balcon de nepotul ei, în vârstă de trei ani
  • Pompierii ajunși la fața locului au intrat în apartament pe geamul de la naie și au deblocat ușa
  • Puștiul a fost impresionat de intervenția rapidă a pompierilor și i-a aplaudat la finalul operațiunii de salvare

O bunică din Focșani a fost închisă pe balcon de nepotul ei, în vârstă de trei ani. Pompierii ajunși la fața locului au intrat în apartament pe geamul de la naie și au deblocat ușa, potrivit ISU Vrancea.

Puștiul a fost impresionat de intervenția rapidă a pompierilor și i-a aplaudat la finalul operațiunii de salvare.

Reprezentanții ISU Vrancea au transmis că un copil de trei ani, din municipiul Focșani, a blocat ușa balconului situat la etajul al treilea. În balcon se afla bunica sa, care ar fi încercat să-l convingă pe copil să deschidă ușa, însă acesta nu a reușit.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Întâmplarea a avut loc în această dimineaţă, pe strada Diviziei din municipiul Focşani. Emoţiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reuşeşte, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă uşa. Între timp, vecinii au anunţat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate.

Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reuşit să descuie uşa de acces în apartament,  deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuţul este singur în apartament şi bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 şi a chemat pompierii”, au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Aplaudați la scenă deschisă

La finalul operațiunii de salvare, copilul a fost impresionat de desfășuarea de forțe a echipajelor, așa că i-a aplaudat bucuros pe pompieri.

Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acţiunea forţelor de intervenţie. Când au pătruns în apartament, colegii noştri au fost întâmpinaţi cu bucurie şi aplauze din partea micuţului. La finalul intervenţiei, acesta a ieşit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promiţându-le că pe viitor va fi cuminte”, au mai precizat reprezentanţii ISU Vrancea.