• Doi îndrăgostiți și-au petrecut ziua nunții salvând vieți într-un spital din Ecuador.
  • Sute de pacienți COVID-19 ajung zilnic la spitalul unde cei doi lucrează.
  • Țara sud-americană inregistrează 434.000 de cazuri de infectați și 21.000 de morți.

Un cuplu de doctori îndrăgostiți, din Ecuador, își anulează nunta pentru a salva vieți. Anul trecut, la începutul pandemiei, Mavelin și David au postat o poză în costume de protecție, în timp ce se sărutau și țineau un semn care zicea: „Astăzi este ziua nunții noastre, dar în schimb lucrăm pentru voi. Aveți grijă!”.

„Nu regret pentru că am învățat o mulțime de lucruri, pentru că am ajutat multe familii care acum pot fi alături de cei apropiați, și de familiile lor”, a explicat Mavelin Bonilla, doctor.

Criza sănătății din Ecuador este ieșită de sub control. Sute de pacienți ajung zilnic la spitalul unde lucrează cei doi doctori, iar lista de așteptare pentru un pat de spital este lungă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Partea cea mai grea în a lucra cu pacienți de COVID-19 a fost faptul că mă simțeam extrem de bolnav și am ajuns intubat. Când am trecut prin terapie intensivă, și am fost la un pas de moarte din cauza bolii, și am realizat că familia mea a trecut prin toate astea, m-a marcat pe viață”, a spus David Vallejo, doctor.

Țara sud americană inregistrează 434.000 de cazuri de infectați și 21.000 de morți la o populație de doar 17.4 milioane de locuitori.