• În ianuarie, Mihail Ignatiev, fostul conducător al regiunii Ciuvașia a fost demis din funcție de Putin, după ce a făcut o glumă proastă.
  • Acum, demnitarul rus contestă decretul de destituire la Curtea Supremă.
  • În timpul unei ceremonii pentru predarea unor mașini serviciilor de pompieri, Mihail Ignatiev a fluturat cheile de la un camion deasupra capului unui pompier, făcându-l pe acesta să sară pentru a le prinde.
  • Înregistrarea video cu gluma a suscitat numeroase reacţii de indignare pe reţelele sociale.

Mihail Ignatiev, fostul conducător al regiunii Ciuvașia a fost demis din funcție de Putin, în luna ianuarie, după ce a făcut o glumă proastă în cadrul unei ceremonii. Supărat pe liderul de Kremlin, demnitarul a decis să atace la Curtea Supremă, decretul prin care este destituit din funcție, scrie RBC.

În cadrul procesului, președintele rus Vladimir Putin este indicat ca inculpat.

A durat ceva până ca Mihail Ignatiev să-și ia inima în dinți și să-l dea în judecată pe Putin. Acesta a fost demis la sfârșitul lunii ianuarie, iar contestația a depus-o abia pe 20 mai.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Mihail Ignatiev a fost demis după ce în cadrul unei ceremonii de înmânare a unor mașini către serviciului de pompieri, acesta a fluturat cheile de la un camion deasupra capului unui pompier, făcându-l pe acesta să sară pentru a le prinde. Această glumă a stârnit un val de critici printre politicieni, dar și pe rețelele de socializare. După câteva zile, Vladimir Putin a decis să-l distituie din funcție ca urmare a ”pierderii încrederii” .

La acel moment, autoritățile din Ciuvașia i-au luat apărarea lui Ignatiev, spunând că acesta a făcut o ”glumă prietenească”, iar pompierul care a sărit fiind o mai veche cunoștință a lui.