Un deputat AUR a trecut în CV că ştie să folosească telefonul mobil

  • Dorel-Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei Alianţei pentru Unirea Românilor din judeţul Succeava
  • El a menţionat în CV că ştie să navigheze pe internet sau să folosească aplicaţia Zoom
  • Înainte de a ajunge deputat, a fost şofer de autocar

Dorel-Gheorghe Acatrinei este deputat AUR de Suceava şi se laudă, printre altele, cu faptul că ştie cum să folosească un telefon mobil.

CV-ul său a fost publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, iar acolo parlamentarul a subliniat faptul că ştie să folosească Android, sistemul de operare care este folosit pe cele mai multe dintre smartphone-uri. Totodată, el a mai scris în CV că ştie să folosească aplicaţia Zoom, să navigheze pe internet şi să folosească aplicaţiile de social media.

„Navigare Internet Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 bună cunoaştere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, sunt toate competenţele digitale ale deputatului, potrivit CV-ului său.

Dorel-Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei Alianţei pentru Unirea Românilor din judeţul Succeava. El este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, a fost şofer de autocar, iar după ce a renunţat la acest job, şi-a deschis o firmă.