• Radu Ciornei cere ca purtatea măştii de protecţie împotriva SARS-CoV-2 să nu mai fie obligatorie în aer liber, pe raza judeţului Suceava
  • Radu Ciornei este deputat USR și medic specialist în imunologie.
  • În prezent, județul Suceava înregistrează cea mai mică rată de infectare din ţară.

Radu Ciornei, deputat USR și specialist în imunologie, solicită ca purtatea măştii de protecţie împotriva SARS-CoV-2 să nu mai fie obligatorie în aer liber, pe raza judeţului Suceava. În momentul de față, județul Suceava are cea mai mică rată de infectare cu SARS-CoV-2 din ţară, sub 1 la mie.

„Dacă am fost primii în carantină dintre judeţe cred că acum ar trebui ca Suceava să fie primul judeţ în care se ridică o interdicţie majoră. Cer ca în judeţul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măştii în aer liber”, a anunţat deputatul Radu Ciornei, pe contul său de Facebook.

Medicul consideră că „domnii din Comitetul Tehnico-Ştiinţific” au o datorie faţă de suceveni.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

„Ne datoraţi asta, domnilor din Comitetul Tehnico-Ştiinţific! Dacă aveţi îndoieli, contactaţi-mă! (…) Acum Suceava merită să se bucure de aceeaşi judecată din partea celor care au băgat-o în carantină! Toate cifrele de infectare nu mai justifică purtarea măştii în aer liber în Suceava”, a mai opinat Radu Ciornei.