• Un bărbat de 57 de ani din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost găsit vineri dimineață împușcat în cap, în propria locuință
  • Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie a sunat vineri dimineață la 112 și a sesizat că și-a găsit soțul împușcat în locuință
  • Este vorba despre fostul primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o rană prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Conform IPJ Caraș-Severin, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare, despre care polițiștii au stabilit că era deținută legal de bărbat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Fostul primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă, a fost găsit mort în propria locuință

Emanuel Dănilă a fost ales primar la alegerile locale din toamna anului trecut. Fostul edil a decis să demisioneze din funcție în urmă cu o lună, după ce s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19. Recuperarea dificilă în urma bolii i-ar fi produs bărbatului depresie, scrie Realitatea.net.

Reacția fostului ministru de Interne, Marcel Vela

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, senator din partea județului Caraș-Severin, a reacționat după tragedie:

„Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, potrivit ExpressdeBanat.