• În această dimineață, la clădirea noua a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiș.
  • Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat în siguranță.
  • Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate.

UPDATE

Incendiul a fost declarat lichidat, a fost verificată instalația electrică din încăperea UPU (clădirea noua) și înlăturat pericolul de incendiu.

La locul evenimentului, va rămâne un echipaj de stingere pentru supraveghere.

Din clădire s-au autoevacuat șapte pacienți, împreună cu personalul medical.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

UPDATE:

Într-un comunicat, Ministerul Sănătății anunță că toți cei opt pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați, imediat, în siguranță și că nu sunt persoane rănite.

Pompierii au acționat cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, șapte echipaje SMURD, trei unități pentru descarcerari și trei autoscări.

Știre inițială:

Un incendiu a avut loc, marți dimineață, la spitalul Bagdasar-Arseni, fără a se înregistra vreo victimă.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că a primit informații privind incendiul la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni în jurul orei șapte.

„Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior”, spune ISU.

La ora transmierii știrii, incendiul a fost stins.