• Autoritățile spun că nimeni nu a fost rănit în incendiul de vegetație care a izbucnit într-un grup de palmieri.
  • Cauza incendiului nu a fost dezvăluită.
  • Departamentul de Pompieri din Los Angeles a cerut Poliției Autostrăzilor din California să închidă o bandă de circulație.

Un incendiu de proporții a izbucnit într-un grup de palmieri de lângă faimosul Hollywood Bowl din Los Angeles, în timp ce spectatorii plecau de la un concert de cântece din Sunetul muzicii.

Un videoclip de pe rețelele de socializare a arătat pompierii care se grăbeau să stingă incendiul în apropierea localului, iar Departamentul de Pompieri din Los Angeles a cerut Poliției Autostrăzilor din California să închidă o bandă de circulație.

LAFD a scris pe Twitter că nimeni nu a fost rănit de incendiu și că focul a cuprins doar vegetație. Acest incendiu oarecum încăpățânat din apropierea @HollywoodBowl, a 1.423-a noastră urgență a zilei, din fericire implică doar vegetație și nu s-a ridicat la nivelul de a emite o ALERTĂ @LAFD, a scris LAFD pe Twitter. Cauza incendiului nu a fost dezvăluită.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Plecând de la Hollywood Bowl după Sing Along Sound of Music și un mic grup de palmieri era în flăcări, a scris jurnalista Tara Lynn Wagner pe Twitter.

A ars rapid și abia dacă era în flăcări în momentul în care oamenii au ajuns la mașinile lor din parcarea supraetajată. În timp ce se întâmpla acest lucru, mulțimea care ieșea a cântat Do Re Mi în tunel.

Un alt utilizator de Twitter a adăugat: Focul din fața Hollywood Bowl chiar acum, în timp ce plecăm cu toții de la Sunetul muzicii cântă împreună, a apărut de nicăieri – nu ardea în timp ce ieșeam, că literalmente a ars.