• Un incendiu a izbucnit vineri dimineață la etajul 7 al unui bloc P+10, situat în zona Doamna Ghica, din București.
  • Echipajele de intervenție au evacuat două persoane din apartamentele învecinate.
  • Traficul rutier este restricționat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Șos. Colentina, precum și pe străzile adiacente.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat.

În total, au fost evacuate 11 persoane dintre care patru au primit îngrijiri medicale.

O persoană a fost transportată la spital.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

UPDATE

Având în vedere intervenția pompierilor pentru incendiul produs în zona Str. Doamna Ghica, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

La acest moment traficul rutier este restricționat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Șos. Colentina, precum și pe străzile adiacente.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață la etajul 7 al unui bloc P+10, situat în zona Doamna Ghica, din București. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului. Echipajele de intervenție au evacuat două persoane din apartamentele învecinate.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu în zona Doamna Ghica. Incendiu se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc P+10, cu degajari de fum. Se acționează cu detașamentul special de Salvatori, șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, cinci echipaje SMURD. Din cauza fumului dens, care a pătruns si pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenție”, a transmis, vineri dimineață, ISU București-Ilfov.