• Vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu susține că instituțiile abilitate, printre care și CNA, trebuie să ia măsuri împotriva promovării antivacciniștilor și a impostorilor
  • Liderul liberal consideră să situația a devenit periculoasă deoarece unii români urmăresc mesajele „antivacciniștilor” și refuză tratamentele medicale autorizate
  • Vicepreședintele PNL a oferit-o drept exemplu pe Flavia Groșan, cea care a stârnit numeroase controverse

Vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu susține că instituțiile abilitate, printre care și CNA, trebuie să ia măsuri împotriva promovării antivacciniștilor și a impostorilor care oferă tratamente care încalcă protocoalele medicale.

Liderul liberal consideră să situația a devenit periculoasă deoarece unii români urmăresc mesajele „antivacciniștilor” și refuză tratamentele medicale autorizate.

„În ultima vreme, observ un fenomen periculos care este din ce în ce mai răspândit în spațiul public: impostori care susțin tratamente care încalcă protocoalele medicale sunt promovați frecvent, iar anti-vacciniștii sunt peste tot la tv, mai ceva ca medicii care se află în prima linie de luptă cu pandemia. Cel mai grav este că mulți români cred în cuvintele acestor impostori, refuză terapiile medicale, precum administrarea oxigenului, nu cred în purtarea măștii de protecție sau nu cred în virus, chit că ajung să se îmbolnăvească grav”, a declarat Laurențiu Leoreanu.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vicepreședintele PNL a oferit-o drept exemplu pe Flavia Groșan, cea care a stârnit numeroase controverse.

„Este complet iresponsabil ca aceste persoane, precum Flavia Groșan, să continue să fie promovate. Există instrumente prin care instituțiile abilitate, printre care și CNA, pot interveni pentru a lua măsuri împotriva acestui fenomen. Suntem într-un război cu o pandemie care distruge vieți, locuri de muncă, sănătatea psihică a multora dintre noi. Nu este vorba de cenzură, ci de a încerca să limităm efectul deosebit de nociv pe care îl are prezența acestor indivizi în spațiul public”, a precizat Leoreanu.

În finalul mesajului său, liberalul susține că „nu este corect ca românii care respectă regulile să aibă de suferit din pricina unei minorități care le sfidează”.