• Virusologul chinez Li Meng Yan a declarat că originea virusului vine din Wuhan.
  • Yan spune că virusul este o armă biologică chineză care a scăpat de sub control.
  • Experții OMS au ales să păstreze tăcerea pentru a evita nemulțumirea Chinei.

Li Meng Yan, medic și virusolog chinez, a declarat într-un interviu acordat la Tucker Carlson Today, pe FoxNews, că soțul ei ajută partidul comunist chinez să o facă să dispară, pentru că a dezvăluit public originea Covid-19.

În încercarea de a scăpa din China în aprilie 2020, Yan a povestit cum soțul ei a încercat chiar să o otrăvească pentru a opri să iasă din țară. Aceasta lucra la Organizația Mondială a Sănătății, în Hong Kong, la o investigație secretă care studia „pneumonia din Wuhan”. Femeia a fost avertizată „să nu treacă linia roșie”, ca să nu aibă probleme cu guvernul chinez.

Li Meng Yan a observat că guvernul chinez „ascunde” foarte multe persoane infectate cu Covid-19 și că marea majoritate a oamenilor care au lucrat în piața de fructe de mare, de unde se crede că a izbucnit virusul, au fost diagnosticate cu „pneumonie” și ascunse.

Ce zice Yan despre originea virusului Covid-19?

În opinia ei, virusul este o armă biologică care a scăpat de sub control, proiectată de armata chineză după ce aceștia au aflat de eficacitatea virusului în timpul primulul focar Sars-Cov-2. Guvernul chinez l-ar fi testat pe un grup mic de oameni, ca să știe cum să-l folosescă mai bine împotriva lumii. Șocul lui Yan a fost când și-a dat seama că locul de testare era Wuhan și că China ar fi testat pe proprii oamenii. Partea mai șocantă este că aceștia i-ar fi lăsat să călătoarească pe mai mulți oameni în diferite părți ale lumii pentru a răspândi mai ușor infecția.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

China pentru a limita răspândirea virusului a adoptat o închidere de tip militar, în care oamenii erau închiși în casă, cu sau fără Covid. În urma acestei măsuri mulți chinezi au murit de foame. Yan a mai spus că experții OMS din laboratorul ei au ales să păstreze tăcerea pentru a evita nemulțumirea guvernului chinez.

Ultima informție oficială din partea Chinei ar fi că coronavirusul provine din natură, dar Yan a susținut că contactele ei au ajutat la organizarea marii acoperiri în lumea științifică internațională.