• Un microbuz a intrat într-un magazin de haine la Paris, rănind cel puțin 7 persoane, dintre care 2 sunt spitalizate în stare extrem de gravă.
  • Accidentul s-a produs marți la prânz în arondismentul 15. Polițiștii au amenajat un perimetru de securitate și recomandă evitarea zonei.
  • Un grav accident rutier public s-a produs marți la prânz în rue de Vaugirard, în arondismentul 15 din Paris. Un autobuz electric din Paris a ajuns în vitrina unui magazin.

Un microbuz a intrat într-un magazin de haine la Paris, rănind cel puțin 7 persoane, dintre care 2 sunt spitalizate în stare extrem de gravă, conform BFMTV.

Accidentul s-a produs marți la prânz în arondismentul 15. Polițiștii au amenajat un perimetru de securitate și recomandă evitarea zonei.

Un grav accident rutier public s-a produs marți la prânz în rue de Vaugirard, în arondismentul 15 din Paris. Un autobuz electric din Paris a ajuns în vitrina unui magazin.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Accidentul a produs cel puțin șapte răniți, indică primăria arondismentului 15 către BFM Paris. Două dintre ele sunt în urgență absolută, celelalte cinci în urgență relativă.

Cel puțin patru barăci ale pompierilor din Paris sunt mobilizate la fața locului. Șoferul a declarat că a avut o problemă la frâne, potrivit poliției.