• Un militar român a murit călcat de un tanc în poligonul Smârdan.
  • El avea 36 de ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.
  • Săptămâna trecută, peste 1.000 de militari români și americani s-au antrenat în Poligonul din Smârdan.

Un militar român a decedat, astăzi, într-un accident, în poligonul Smârdan, din județul Galați. Din primele informații, ar fi fost vorba despre un accident în care un tanc a fost implicat, pe timpul unui exercițiu tactic doar cu militari români. El avea treizeci și șase de ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.

Ministerul Apărării Naționale a deschis o anchetă și a sesizat Parchetul Militar. Săptămâna trecută, peste 1.000 de militari români și americani s-au antrenat în Poligonul din Smârdan.

„Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, după ce un militar a murit într-un poligon din Smârdan, județul Galați.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA

„Sunt alături de familia militarului care și-a pierdut viața la Smârdan, pe timpul activității de instruire cu tancurile. Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie. Un om tânăr, de 36 de ani, și-a pierdut viața la datorie. Transmit condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească”, a transmit Nicolae Ciucă.

Un militar a murit, vineri, după ce a participat la un exercițiu de rutină, respectiv de conducere a unui tanc.