• Aseară a avut loc un nou atac armat în SUA, care s-a soldat cu un deces
  • Atacul a avut loc în aceeaşi zi în care Biden a propus restricţionarea uzului de arme
  • Unii Americani îşi cumpără piese de arme de pe internet, pe care le asamblează acasă 

O nouă zi şi un nou atac în Statele Unite. De data aceasta un om a murit, iar patru au fost spitalizaţi, după ce ai fost împuşcaţi la o fabrică de dulapuri din Texas, de către un coleg de muncă.

„Atacatorul dispăruse în momentul în care ofiţerii au ajuns aici. Credem că este posibil să existe un suspect în custodie, dar încă lucrăm la derularea investigaţiei”, au declarat forțele de ordine prezente la fața locului.

Atacul s-a petrecut în aceeaşi zi în care Biden a anunţat primele sale măsuri împotriva uzului de arme. Reglementările includ eforturi pentru restricţionarea „armelor fantomă”, care pot fi construite artizanal, cu piese cumpărate de pe internet. Acestea sunt foarte populare în SUA, deoarece nu au numere de serie şi pot fi asamblate doar în 30 de minute.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Ştiu că subiectul despre arme poate fi unul dificil în această ţară. Nu vom renunţa. Avem ocazia de a ne îndeplini prima responsabilitate a guvernului, de a ne menţine oamenii în siguranţă. Şi în acest proces, ne putem arăta nouă şi putem arăta lumii că democraţia funcţionează”, a precizat Joe Biden, președintele SUA.