• Un nou incendiu a izbucnit în portul din Beirut.
  • Incendiul a izbucnit într-un depozit de anvelope și ulei
  • Crucea Roșie transmite că nimeni nu a fost rănit, dar unele persoane au dificultăți de respirație
  • Incendiul vine la o lună de la explozia devastatoare din 4 august

ACTUALIZARE 15:25.

Un incendiu uriaș a izbucnit în Portul din Beirut, într-un depozit pentru anvelope și ulei. Flăcările au acoperit zona portului, iar oamenii s-au panicat. Șeful Crucii Roșii spune că nimeni nu a fost rănit, dar sunt persoane care au dificultăți de respirație.

Pompierii încearcă să stingă focul. Armata libaneză a anunțat că va folosi elicoptere. Surse militare au declarat, în presa internatională, că sursa incendiului e încă necunoscută.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Incendiul vine la o lună după explozia devastatoare din portul Beirut, din 4 august. Peste 200 de oameni au murit, în urma incidentului, mii au fost răniți și 300.000 au rămas fără locuințe.


Au fost momente de panică. În urmă cu puțin timp, chiar la locul devastat de explozia din 4 august a pornit un incendiu extrem de puternic. Oamenii din zonă s-au urcat în mașini, notează presa locală, și au vrut să părăsească orașul. Armata a evacuat zona.

Este al doilea incendiu care se produce, după ce primul a provocat și explozia de acum o lună. Atunci au murit 190 de oameni şi alți 6.500 au fost răniți. Aproape 300.000 de localnici au rămas fără locuințe.