• Un oraș din județul Galați a primit doar 12 doze de vaccin „Pfaizer”
  • Un deputat PSD a comentat dur acest incident: „Hai cu toții la vaccin, am ajuns și nu găsim”
  • El acuză că sunt persoane programate care nu pot fi vaccinate

Guvernul livrează cantităţi impresionante în comunităţile din vestul ţării, însă la centrul de vaccinare din oraşul Târgu Bujor, judeţul Galaţi, au fost primite doar 12 doze „Pfaizer”: „Hai cu toţii la vaccin, am ajuns şi nu găsim”.

„Hai cu toţii la vaccin, am ajuns şi nu găsim. Situaţie bizară la centrul de vaccinare din Tg.Bujor. Lipsă vaccin! Pfizer! Guvernul livrează cantităţi impresionante în comunităţile din vestul ţarii, latră haotic clasamente cu <ai lor>, dar restul poporului ce face? Aşteaptă pe <Gheorghiţă la portiţă> să vină cu televiziunea şi seringa? Ieri au fost livrate doar 12 doze Pfaizer, astăzi nimic, mâine nimic şi ne batem cu pumnul în piept că organizarea este impecabilă”, scrie pe Facebook deputatul PSD de Galaţi Laurenţiu Gîdei.

El acuză că sunt persoane programate care nu pot fi vaccinate.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

„Domnilor guvernanţi, trataţi cetăţenii în mod egal! Vă place spectacolul, organizaţi peste tot modalităţi de vaccinare, (încă puţin şi vaccinaţi şi la disco) dar în centrele organizate cu eforturi locale nu livraţi vaccin! Livraţi vaccin şi în judeţul Galaţi”, conchide social-democratul.