• Andrew Bridgen a distribuit un articol în care descrie lansarea vaccinului ca fiind cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace.
  • Bridgen este în prezent suspendat din Camera Comunelor.
  • Andrew Bridgen a depășit o limită, provocând o mare ofensă în acest proces.

Parlamentarul conservator Andrew Bridgen a fost suspendat din Partidul Conservator după ce a depășit limita” în critica sa la adresa vaccinului COVID-19. Reprezentantul din North West Leicestershire a fost din ce în ce mai vocal în comentariile care au pus la îndoială vaccinul împotriva coronavirusului.

Miercuri, el a postat pe Twitter un articol despre vaccinuri, adăugând: După cum mi-a spus un consultant cardiolog, aceasta este cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”. Simon Hart a declarat: Nu am avut nici un răspuns. Andrew Bridgen a depășit o limită, provocând o mare ofensă în acest proces”.

Ca națiune, ar trebui să fim foarte mândri de ceea ce s-a realizat prin programul de vaccinare. Vaccinul este cea mai bună apărare împotriva COVID pe care o avem. Dezinformarea cu privire la vaccin cauzează daune și costă vieți. Prin urmare, îi retrag biciul lui Andrew Bridgen cu efect imediat, în așteptarea unei investigații oficiale.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Anterior, fostul ministru al cabinetului Simon Clarke condamnase tweet-ul lui Bridgen care făcea referire la Holocaust, numindu-l rușinos”. Karen Pollock, director executiv al Holocaust Educational Trust, a calificat comentariile drept extrem de iresponsabile și total nepotrivite”.

Bridgen este în prezent suspendat din Camera Comunelor, după ce s-a constatat că a dat dovadă de o atitudine foarte cavaleristă” față de reguli într-o serie de încălcări ale regulilor privind lobby-ul. La începutul săptămânii, deputații au convenit să îl suspende pe Bridgen pentru cinci zile de ședință începând de marți.

Lordul Pickles, membru al Partidului Conservator și trimis special al Regatului Unit pentru problemele post-Holocaust, a declarat că, pe parcursul pandemiei, am văzut diverse grupuri anti-vaccinale comparându-se cu victimele naziștilor; a fost de prost gust atunci și rămâne așa”.

Actul de a ucide milioane de oameni nevinovați nu se pretează la comparații moderne, banalizează și denaturează Holocaustul”, a spus el. Oamenii cu autoritate au datoria de a folosi un limbaj responsabil; domnul Bridgen a picat acest test și salut îndepărtarea biciului conservator de la el”.