• Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că pilotul avionului a fost găsit singur în aeronavă și a fost transportat la spital cu răni minore.
  • După investigații suplimentare a fost identificat copilotul.
  • Autoritățile nu sunt sigure de înălțimea avionului în momentul în care Crooks a ieșit.

Cadavrul unui bărbat care a ieșit din avion în aer înainte ca acesta să aterizeze de urgență vineri în apropiere de Raleigh, în Carolina de Nord, a fost recuperat, au anunțat autoritățile. Într-un comunicat, Administrația Federală a Aviației a precizat că un avion bimotor CASA CN-212 Aviocar a aterizat în iarbă pe Aeroportul Internațional Raleigh-Durham.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că pilotul avionului a fost găsit singur în aeronavă și a fost transportat la spital cu răni minore. Copilotul avionului, Charles Hew Crooks, în vârstă de 23 de ani, care nu purta o parașută, nu a supraviețuit căderii și a fost găsit în curtea unui locuitor din Fuquay-Varina, a relatat WRAL-TV.

Orașul Fuquay-Varina se află la aproximativ 48 km la sud de Aeroportul Internațional Raleigh-Durham. Într-o declarație, poliția din Fuquay-Varina a precizat pe Facebook: În cursul zilei de astăzi, agențiile de aplicare a legii și serviciile de pompieri din împrejurimi au răspuns la Sonoma Springs Subdivision cu obiectivul de a localiza copilotul care a ieșit din avion în timpul zborului. Poliția a răspuns apoi la informațiile furnizate de un locuitor din Captain Cove.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

După investigații suplimentare, am reușit să-l identificăm cu certitudine pe copilot. Cu ajutorul Biroului de identificare al orașului și al comitatului, am reușit să identificăm rudele apropiate ale copilotului. Tatăl copilotului, care se află în Fairfield, Connecticut, a fost notificat cu privire la incident. Nu a fost imediat clar dacă Crooks a sărit din avion sau a căzut din aeronavă, iar autoritățile nu sunt, de asemenea, sigure de înălțimea avionului în momentul în care Crooks a ieșit, a declarat Darshan Patel, managerul de operațiuni pentru gestionarea situațiilor de urgență din Wake County, în cadrul unei conferințe de presă.