Un polițist a dezvăluit că agenții sunt evaluați și în funcție de numărul de amenzi date. Premierul Ludovic Orban l-a sunat și i-a cerut detalii

”Poliţistul este evaluat și în funcţie de numărul de sancţiuni aplicate şi nu mi se pare normal ca pe timpul anului, poliţistul să fugă după amenzi. Ni s-a transmis haideţi că se poate”. Așa sună dezvăluirea agentului-șef de poliție Kovacs Valer, pe care probabil ai văzut-o distribuită pe rețelele sociale. La ea a reacționat inclusiv premierul.

”M-a întrebat dacă mai este plan de amenzi. Ne-a pus şefii, pe bază de semnătură, să luăm la cunoştinţă că nu este plan de amenzi, desi de 18 ani de când activez ca poliţist, tot timpul a fost o evaluare pe numărul de amenzi date de poliţişti şi eu am considerat că trebuie să se tragă un semnal de alarmă”, povestește agentul.

Concluzia a fost postată tot pe Facebook, de polițistul Kovacs Valer: “Dacă al doilea om în stat a înțeles că există legea dialogului social și este încă în vigoare, ar trebui să înțeleagă și șefii noștri. Dialogul rezolvă multe”.

Exit mobile version