În timpul unei razii asupra unui loc unde se desfășurau lupte ilegale de cocoși, un polițist și-a pierdut viața după ce pintenul de oțel al unui cocoș i-a tăiat artera femurală.
• Luptele între cocoși sunt foarte populare în Filipine, dar în timpul pandemiei au fost interzise.

Un ofițer de poliție filipinez a fost ucis de un cocoș în timpul unei razii asupra unui loc unde se desfășurau lupte ilegale de cocoși, în nordul provinciei Samar, a raportat agenția de știri filipineze PNA, citată de BBC.

Locotenentul Christine Bolok a fost tăiat de pintenul de oțel, extrem de ascuțit, atașat la piciorul unui cocoș de luptă. Lama i-a secționat artera femurală, polițistul murind în drum spre spital.

Luptele între cocoși, foarte populare în Filipine, au fost interzise în timpul pandemiei. Înainte acestea erau permise doar în baza unei autorizații, în locuri special amenajate și doar duminica și în sărbătorile legale, precum și în timpul unor festivaluri locale, care durează până la trei zile.

„În 25 de ani, nu mi s-a mai întâmplat vreodată să pierd un polițist din cauza unei lupte între cocoși”, a comentat șeful poliției locale, Arnel Apud.

Trei persoane au fost arestate și au fost confiscați șapte cocoși de luptă. Trei suspecți au reușit să fugă.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA