• Agresiunea a fost reclamată printr-un apel la 112 realizat duminică seara.
  • A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Un polițist care mergea pe o stradă din localitatea Poarta Albă din județul Constanța, a fost agresat de către un individ. În momentul actual poliția desfășoară cercetări spre a stabili ceea ce s-a întâmplat mai exact în momentul agresiunii.

Poliția din Constanța declară faptul că agresiunea a fost reclamată printr-un apel la 112 realizat duminică seara unde au intervenit polițiști din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia.

Cel care a apelat la Poliţie a fost chiar poliţistul agresat pe stradă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Acesta are 47 de ani şi a fost agresat fizic de un alt bărbat în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Poarta Albă.

Colegii săi l-au găsit pe poliţist prezentând urme superficiale de agresiune şi nu a dorit intervenţia unui echipaj de ambulanţă.

„Menţionăm faptul că bărbatul de 47 de ani este poliţist şi se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului”, transmite, luni, Poliţia Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.